PROJECTPARTNERS

Lofthome is een tripartiet, een samenwerkingsvorm van FutureHomeConcepts met Hardeman Systeembouw en BKVV architecten. De samenwerking is genomineerd met de Co-Creation Award 2013.

FutureHomeConcepts
Houdt zich bezig met conceptontwikkeling en marketing van vernieuwende woonconcepten, waaronder Lofthome, en brengt allianties tot stand met architecten en aannemers.

Website: www.FutureHomeConcepts.com

projectpartners-bkvvBKVV architecten
Zij zijn de ontwerpers van Lofthome. Een jong en dynamisch architectenbureau met veel ervaring in energiezuinig bouwen. BKVV kijkt meer naar morgen dan naar gisteren. Koestert duurzame bouwmaterialen en vernieuwende efficiënte bouwtechnieken. Elke Lofthome krijgt in nauwe samenwerking tussen de toekomstige bewoners en BKVV gestalte. De toekomstige bewoners zijn medeontwerper van hun droomhuis.

Website: www.bkvv.nl

projectpartners-bkvv

projectpartners-hardemanHardeman Systeembouw
Gezond boerenverstand is de basis van dit zo’n veertig jaar geleden opgerichte bouwbedrijf. Gestart met hallenbouw en stallen, tegenwoordig één van de grootste staalbouwbedrijven van Nederland. Hardeman Systeembouw heeft een eigen researchafdeling en productiefabriek. Exporteert wereldwijd prefab bouwmaterialen. Hardeman Systeembouw is een solvabel bedrijf, u betaalt uw Lofthome op basis van een bankgarantie bij oplevering. Dit biedt u zekerheid en rust.

Website: www.hardeman.nl

projectpartners-hardeman